top of page
luukuttilauksessa

Näin toteutamme tilauksesi

Palvelut

RUNKO

Luukkujen runko on alumiiniprofiilia. Pintakäsittelynä on anodisointi normaalisti luonnon väriseksi, muut värit tilauksesta, tai polttomaalaus RAL-värikartan mukaan. Sisäluukun mitat ovat 40 X 77 mm ja ulkoluukun 50 X 100 mm. Sisäluukku sopii yhdistettäväksi Foga Systemin ja ulkoluukku Purso profiileiden kanssa.

LASITUS

Sisäluukkujen lasituksena on vakiona 3+3 mm:n laminoitu kirkas turvalasi. Saatavana myös muita lasivaihtoehtoja. Ulkoluukkujen lasituksena on vakiona 2k3-9-eristyslasi. Saatavana myös muita lasivaihtoehtoja, jolloin kokonaispaksuus voi olla normaalisti enintään 17 mm.

Alumiiniprofiili-runko

AVAUTUMISMEKANISMI

Pystysuuntaan avautuvien luukkujen nostolasi liikkuu äänettömästi ja kevyesti vastapainomekanismin avulla. Vaakasuuntaan liukuvissa luukuissa on pienemmissä liukutapit ja suuremmissa pyörästöt. Sähkökäyttöiset luukut toimivat pienjännitteellä, jonka virtalähde ottaa virtaansa verkkovirrasta ja luukku toimii +12Vdc / +24Vdc jännitteellä.

LUKITUS

Vakiovarusteena kaikki palveluluukut varustetaan Abloy-lukolla. Kysy lisää muista vaihtoehdoista.

ASENNUS

Palveluluukut voidaan kiinnittää ympäröivän rakenteen mukaan ruuveilla, listoilla tai erillaisilla kiinnitysmassoilla; polyuretaanivaahtokiinnitystä ei kuitenkaan suositella. Asennus voi kuulua tilaukseen eri sopimuksen mukaan.

ERIKOISLUUKUT

Valmistamme asiakkaan toiveen mukaan myös erikoispalveluluukkuja, joissa on mm. vakiotuotannosta poikkeava lasitus, pintakäsittely tai muu viimeistely. Erikoisluukkuja ovat mm. luodinsuojaluukut, paloluukut...

TAKUU

Myönnämme palveluluukuillemme kahden vuoden takuun*

Takuuehdot

luukut
bottom of page